Vuggestuen

En hverdag i vuggestuen

En hverdag i vuggestuen er opbygget omkring faste tidspunkter som formiddagsmad, middagsmad og sovetid. En typisk hverdag for vores vuggestuebørn kunne se ud som følgende:

I vuggestuen møder vi stille og roligt ind og de voksne sidder og putter med os, hvis det har været lidt svært at sige farvel til mor og far.

Klokken 8:45 får vi formiddagsdag, inden vi skal i gang med de aktiviteter som de voksne laver sammen med os. Aktiviteterne kan eksempelvis være at vi synger og spiller, maler eller tumler i vuggestuen for at styrke vores motorik. Nogle gange tager vi også på tur ud af huset og oplever nærområdet. 

Når klokken bliver 10:45 skal vi spise frokost. Vi er så heldige at vi har madordning i vuggestuen, så vi får enten rugbrød eller dejlig varm mad. Bagefter skal vi sove til middag i vores egne krybber.

Efter vi har sovet vores lur, bliver vi taget op og får eftermiddagsmad mellem 14:30 - 15:00, derefter begynder vi så småt at blive hentet af vores forældre og siger tak for i dag og vi ses i morgen.

Vuggestuen på tur