Vuggestuen

Hvem er vi?

Pædagogik og idegrundlag:

De vigtigste nøgleord i vuggestuen er: Tryghed, nærhed og omsorg.

Vores vuggestue er et sted, hvor der er tid og rum til at lege og fordybe sig.
Vi tilpasser aktiviteterne til det enkelte barns alder og udviklingsniveau og har fokus på at give børnene oplevelser, med stor respekt for deres egne ideer.
For os er processen vigtigere end produktet. Selvom det for eksempel er en tur på sportspladsen der har været planen, kan det godt være vi kun når 10 meter hen ad vejen, fordi børnene finder en bille i græsset, som skal studeres nærmere. Det betyder noget for os at følge børnenes initiativer og idéer.

Vi skaber små børnefællesskaber, hvor legen er i centrum og i vores forskellige aktiviteter støtter vi blandt andet børnenes sproglige, motoriske, sociale og alsidige personlige udvikling. Det kan for eksempel være sang/musikforløb, kreative aktiviteter, dialogiske læsning, motorikbane og udeliv.

Ved at arbejde med den tætte og anerkendende relation, lærer vi det enkelte barn og gruppen at kende og vi kan derved sætte nye mål for arbejdet med deres trivsel og udvikling.

Ønsker du mere viden om vores madordning, søvnpolitik, forældresamarbejde, sygdom m.m. kan du klikke dig ind på disse i menuen til venstre.

Sansebane i vuggestuen